Wie zijn wij?

Huiberts Bouw- en Aannemersbedrijf BV is een bouwonderneming die al sinds 2006 wordt aangevoerd door Pieter Huiberts. Na zijn opleiding tot timmerman is Pieter Huiberts door blijven leren en heeft zijn aannemerspapieren behaald. In 2006 is hij gestart met zijn eerste onderneming, door het succes van dit bedrijf zijn er diverse mooie projecten afgeleverd. Deze onderneming is in 2014 ingebracht in de onderneming Huiberts Bouw- en Aannemersbedrijf BV.

Het timmerwerk wordt in eigen beheer uitgevoerd, de overige disciplines door veelal vaste onderaannemers. Dit heeft een groot aantal voordelen, zoals gewaarborgde kwaliteit, een gunstige prijsstelling en korte doorlooptijd.

Pieter Huiberts

Pieter Huiberts

Zekerheid

Huibertsbouw is een door stichting Bouwgarant erkend bouw- en aannemersbedrijf. Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw en toets bedrijven periodiek op vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Naast deze erkenning hebben werken onze mensen met goede materialen, beschikken onze mensen over de juiste papieren en hebben wij als doel om een klant te ontzorgen in zijn of haar bouwproject.

HuibertsBouw beschikt over een Construction-All-Risks-verzekering (CAR). De Construction-All-Risks-verzekering geeft een zeer uitgebreide dekking voor aanbouwrisico’s (huizen, gebouwen, renovatieprojecten en dergelijke). De verzekering geeft een totaaldekking waarbij alle bij de bouw betrokken partijen onder één polis verzekerd zijn (zoals de opdrachtgever, aannemers, onderaannemers, architecten, installateurs en leveranciers).

Huibertsbouw, de bouwgarant aannemer uit de Beemster

Huibertsbouw is een aannemersbedrijf dat zich richt op het bouwen van woningen en kleinschalige utiliteitsgebouwen, verbouw/ renovatie en betonwerk.

Door de verscheidenheid aan opdrachten hebben wij een brede kennis op diverse gebieden. Wij staan open voor uitdagende projecten om zo aan de hoog gestelde verwachtingen van onze klant te kunnen voldoen. Wij onderscheiden ons in de markt door het afwerkingsniveau en de betrokkenheid tijdens het bouwproces.