Projecten

Verbouwing zonnestudio, Amsterdam

In de zomer van 2017 zijn we gestart met de verbouwing van Zonnestudio Vision in Amsterdam. Dit was niet zomaar een verbouwing, aangezien in het pand zelf vroeger een bank gevestigd zat. Daarbij nam de oude bankkluis enorm veel ruimte in beslag. Deze bank kluis is met flink wat materieel afgebroken, aangezien de wanden voorzien waren van een dikke bewapening.

De zonnestudio heeft nu meer ruimte en dat betekent dat er meer zonnebanken zijn.

Niet alleen de ruimte is vergroot, maar ook al het elektra, de lucht toe en afvoer zijn vernieuwd. Van het slopen tot de afwerkingen zijn wij betrokken geweest bij deze verbouwing en zijn erg trots op het resultaat.

Wij wensen Zonnestudio Vision veel plezier en klandizie toe!

Uitbreiding Fort Resort Beemster

Bij Fort Resort Beemster is er door Huibertsbouw een uitbreiding aangebracht voor het hotel. Naast de 12 hotelkamers in het fort, waren er reeds twee hotelkamers aanwezig in de voormalige Fortwachterswoning. Huibertsbouw is benaderd en heeft in overleg met de opdrachtgever deze uitgebreid met een aanbouw waardoor er twee extra kamers gerealiseerd zijn.

Fort Resort Beemster is een welness/restauarant/hotel gevestigd in het fort aan de nekkerweg. Dit fort is onderdeel  van de stelling van Amsterdam.

Wij wensen de gasten van Fort Resort Beemster veel plezier toe in het verblijf in deze nieuwe kamers.

Frans van Mierrisstraat, Amsterdam

Bij dit project hebben wij van deze grote woning het volledige trappenhuis gerenoveerd. Het trappenhuis reikt vanaf de begane grond tot de vierde etage. Hierbij hebben wij als aannemer met respect voor de oude details deze renovatie uitgevoerd. Naast het vervangen van de installaties, het nieuw aanbrengen van plafonds en het volledig stukadoren en schilderen van het trappenhuis, zijn ook de vloerafwerking en onder andere het toilet vernieuwd.

Een erg leuk project om op terug te kijken.

Vossestaartstraat Landsmeer

Bij deze woning is door Huibertsbouw in 2009 een aanbouw gerealiseerd. In 2015 hadden deze mensen het idee om de bovenetage uit te breiden om zo extra slaapkamers te realiseren.

Als aannemer zijn wij betrokken geweest bij de materiaalkeuze aan de buitenzijde. Na opdracht is deze opbouw (deels) prefab in onze eigen werkplaats gerealiseerd. Met een kraan zijn de verschillende onderdelen naar de zolderetage toe gehezen.

Aan de buitenzijde is gekozen voor een onderhoudsvriendelijke gevlbekleding. Het opmetsen en de afwerking is in het werk uitgevoerd.

Naast het realiseren van 2 extra slaapkamers  en het plaatsen van een vaste trap, heeft Huibertsbouw hier ook een nieuwe badkamer aangebracht.